!!3 december: boeren-protestactie in Haarlem!!
Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

  !!3 december: boeren-protestactie in Haarlem!!

Delen wordt gewaardeerd!

Wie gaat er mee op 3 december naar het provinciehuis in Haarlem om te protesteren TEGEN de wanideeën van Cees Loggen? Verzamelen om 12:15 uur op het Houtplein in Haarlem. De openbare vergadering start om 13:15 uur.

Trek een overall aan en neem een aantal oude laarzen mee. We willen namelijk een ludieke LAARZENactie doen en al die laarzen daar bij de deur achter laten. Een mooi spandoek zou ook leuk zijn!

Als je met de trekker heen wilt om te protesteren, kan dat ook. Geef dat dan even door aan Ger Verbij (06-38709316) of Anjo de Leeuw (06-51693199).

Het lijkt erop dat de Cees Loggen niets van de bevindingen van LTO, NMV, de Natuurvereniging, etc. aantrekt en zijn ideeën voor aanpak bodemdaling en CO2 reductie wil doorzetten. Dat willen we NIET laten gebeuren! Dat zou namelijk het einde van de veehouderij in veenweide kunnen betekenen.
Lees de bijlagen voor meer informatie.

We hopen op een hoge opkomst. Dit gaat namelijk over ONZE toekomst: niet alleen dat wij boer kunnen blijven maar ook de volgende generatie!!

Wilco Bark
Anjo de Leeuw
Ger Verbij
Raymond Zijp 

PS. Vergeet woensdagavond 28 november niet. Dan organiseren de LTO en collectieven zoals NMV een informatieve bijeenkomst specifiek hierover. Aanvang 20:00 uur in de Rijpereilanden.


Met vriendelijke groet,

NMV-regio Noord-Holland

Jacko Wiering

 
  Nederlandse Melkveehouders Vakbond  
  info@nmv.nu  
  www.nmv.nu  
  @nmvnieuws